..::M.A.J.O.R.I.T.I::..

Assalamualaikum wth. Hari Sabtu, 14 Februari 2009 aku antara petugas pilihanraya kecil kerusi Timbalan Setiausaha 1 PMMM. Malas nak cakap banyak, undian pengundi berpihak kepada calon fevret, Abdul Rahim bin Zainuddin dengan undi 63.3 peratus. Ramai ahli yang keluar mengundi berbanding yang tidak menunaikan tanggungjawab mereka kepada persatuan. Sempena kemenangan ini, aku telah mendesign poster kemenangan untuk Rahim dari SPR.

p/s : Aku takde mood dan idea untuk post entry. Korang tak kisahkan?

Advertisements

~ by syahidd on 15 February, 2009.

5 Responses to “..::M.A.J.O.R.I.T.I::..”

  1. dah dapat keputusan erk….

  2. aduh.. ko punyer poster mmg lawak giler.. sejibik cam majalah politik tuh.. hahahaha.. apapun, tahniah kepada kepimpinan baru. semoga tidak menyeleweng dalam menjalankan tugas.. hahaha

  3. aku da agak da..mesti dia menang punya..

  4. mak long,
    dah abes dah mak long. Lega gile rase.

    kamitaken,
    aiyak..lawak ke? hohohho..no intention with that la incik kamitaken. aku akn bagitau dia suapay x jadi cam aku..hahahah

    alifdalmim,
    kekekke…x pasal² dia yang tau…hahahha

  5. saya suka entry ni…cantik….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: