..::A.G.A.I.N::..

Assalamualaikum wth. Sekali lagi aku edit header kat blog aku. Hahahah…seronoknye main edit² nih. Itu sahaja untuk entry tidak berilmiah kali ini. Nanti la aku post entry baru (ayat standart SPM orang pemalas macam aku). Terima kasih kerana bengkek dengan saya. Hohohoho. Jumpa lagi.

p/s : Orang tanya aku, “Kau sokong parti apa?” Aku jawab, “PAS!”.

Sekian, wassalam.

Advertisements

~ by syahidd on 12 February, 2009.

6 Responses to “..::A.G.A.I.N::..”

  1. kita serupa!….header yang sama dan warna yang hampir sama!hohoho…mesti kak lela hangin dgn header kite

  2. walaupon aku x kenal syahidd nie, tiap2 hari aku bace blog ni ….. hehehe ….

    p/s: nk order banner satu !! hehe ..

  3. mak long,
    Best kan mak long? hohohoho…kesian kak lela mak long, hangin² dengan kita. sorry kak lela. hehehe

    nobody,
    terima kasih bebanyak nobody sebab sudi baca blog saya. terharu rasenye. Ermmm tempah? saya tak terima tempahan..hehehe..

  4. kalo MAINS tanya ko..”awak org mana?” ko jwb NS ke, S’ngor?

    hahaha..

  5. selangor. sebab kompem x dapat. Mains kedekut. hahahaha…

  6. stuju ngan shidut, mains memang kedekut, tp slagor lg kdekut..aku nk g joden dlu dia leh suh aku gune duit sndiri, then dia kte leh bg sribu je,,aku pk la shidut, btter ngaku jd anak key ell je lew

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: