Wajah-wajah 2008

Wajah² sepanjang 2008.  Enjoy the video clip!

Owhh, doakan aku dan sahabat² yang lain berjaya dalam exam semester 5 ini. Jumpa 2 minggu kemudian.

Advertisements

~ by syahidd on 2 January, 2009.

10 Responses to “Wajah-wajah 2008”

  1. haha ..
    iam the first lagi hehehe …
    saper yang buat ni …
    masuk youtube lak ker …

  2. memang diorang bagi chance kat abg nak komen first.hohohooo…
    yups, masuk youtube dulu kendian baru embed kat wordpress.
    ehem, copyright saya tau..kekekkee…

  3. semoga berjaya..

  4. hahaha ..
    kasi chan ..
    aper pun SELAMAT MENDUDUKI IMTIHAN
    semuga semua najah belaka ..
    sampaikan salam kat semua ok ..

  5. gambar yg paling last tu smart..ekekek..leh berkenalan x..ehehe=P

  6. waaa…siap video tuuuu…biler la aku nk jmpe org2 morocco nih…ekekeke…aku br je bkk blog..br blajo menulis…hehe..senang2 singgah la lagi…lagik gmbr demo kt my flickr,okeng….

  7. Mula-mula sedikit sayat, mencari wajah sendiri, namun tidak muncul-muncul, ingatkan diri ini dilupakan. Tidak mengapa, aku akur. Baharu nak menjerit part chorus, wah! ada wajah terindah seantero dunia. ahha~ sedap lagu ni. Sedikit layu dipijak rindu ketika mendengar dan melihat.

    Kepada yang berhormat ekramhakim, gambar last tu mmg cantik, kerana ada orang depan, kalau awk sorang je kat gambar tu, mmg takkan diletaklah gambar tu kang penghujung video. Correction okay!( membentuk dua jari bersambung ditundukkan sedikit diletakkan didua sisi kepala kiri dan kanan sambil kepala bergoyang ala-ala hindustan bagai mengatakan ‘kau ingat kau diva?’ ) ahha~.

  8. ahha~ lebih dari 50/60 hengget pon bleh shidan.

    Shidan! Bannermu lawa! bila nak buatkan banner tuk blog Al-Fannani tuh? ahha~ Kat abg acek ada PS CS4. Tapi tulah, baru nak mendalami.ahha~

  9. sampai ati ko shidut, gambar ku xde..
    aku nk g gantung diri la.. da la x wish aku..
    sendeynye.. kawan yg ku poja akhirnya mlopakan aku..
    x nk g blog da ..isk3…
    assalamualaikum

  10. baru dapat nak comment dut nyer blog..bler mau datang umah baru kami..rindu kamu ..:D camne pekse?ok ka?bisnes** laku x?cam senyap je dah skunk ni..wakaka..pape pon ko mmg salute la bro..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: