F.O.T.O.G.R.A.F.I 2

Assalamualaikum wth. Minta maaf kepada anda yang melayari blog aku nih. Aku agak konon-konon sibuk dengan urusan kelas dan peperiksaan yang akan berlangsung sekitar 2 minggu akan datang. Baiklah, kita sambung entry 2008 Best Pictures of  mine (betul ke ayat aku nih..?? kekekeke..) Ada yang bertanya kat aku, “Betul ke nih gambar yang ko tangkap Shidan?” Jawapannya ialah, Ya! Aku ulang sekali lagi, Ya! Mana boleh publish hakcipta orang lain kemudian watemark hakmilik kita. Kan illegal tu. OKlah, berikut baki separuh lagi koleksi terbaik aku sepanjang tahun 2008. Enjoyzz the pics!

Hubous Mosque, Casblanca

Hubous Mosque, Casblanca

Time Minaret, Souq Qadim, Casablanca

Time Minaret, Souq Qadim, Casablanca

Fez Old Folk

Fez Old Folk

Berber Kids in Tiznit, South Morocco

Berber Kids in Tiznit, South Morocco

Young Berber, Oukaimden

Young Berber, Oukaimden

Morrocan Couple, Oukaimden

Morrocan Couple, Oukaimden

Ski Services, Oukaimden

Ski Services, Oukaimden

Atlas, Morocco

Atlas, Morocco

Old Man of ceuta, Spain

Old Man of ceuta, Spain

Morrocan Girls, Tetouan

Morrocan Girls, Tetouan

Banyak lagi gambar dalam destop yang masih berhutang DH 300 kat faru aku tapi ini saja yang aku pandang terbaik dari keseluruhannya.  Nak pulak yang gambar terakhir tuh..hohohoh..Ok, jumpa lagi entry akan datang yang tak tau bila. Wassalamualaikum wth.

Advertisements

~ by syahidd on 24 December, 2008.

7 Responses to “F.O.T.O.G.R.A.F.I 2”

  1. memang kullu soorah hikaayah lah nko nyer hasil nih.. mantap beb! teruja aku.

  2. Salam perkenalan,
    mama tumpang tengok gambar2 ya. sangat teruja! Marvellous! Spectacular!

  3. kamitaken : chokran. hang tu apa kurang..Journalis Mekah tuuu..

    Mama zainab : terima kasih mama. Bukan setakat tumpang, air pon saya sediakan nanti..kekek..mama, nak link kalo ada. mekasih.

  4. emm ..
    pelik laa ..
    macam mane pakcik tu boleh nak bergambar ..
    pastu posing lagi pandang ke kiri ..
    mane gambar boye2 tu ??
    ni mesti gambar tangkap curi ni ..

  5. hohohoh…itu sudah semestinya bang fear. Kandid² ni paling best!

  6. suka gamba couple tu..

  7. salam ziarah.power jugak gambar-gambar nie..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: