Wedding Cards Design

Assalamualaikum wth. Minggu lepas,  sahabat donia akhirat aku ada me’request’ untuk mereka bentuk kad jemputan kahwin abang dia. Dan aku ada buatkan beberapa rekabentuk kad seperti kat bawah ni. Jadi, mintak tolong undian kalian sumer untuk memilih yang kalian fikirkan adalah yang paling cun dimata keranjang korang.  Terima kasih. ALLAH YARHAM DIYAL WALIDI!

Design 1

Design 1

Design 2

Design 2

Design 3

Design 3

Design 4

Design 4

Design 5

Design 5

Semua pusat undian telah ditutup sekitar jam 12.32 minit tengah malam/pagi tadi pada 29 November 2008.

Terima Kasih saya ucapkan atas undian anda. Nantikan keputusan penuh Pilihanraya Umum kali ini pada entry akan datang. Sekian, Allah yardhikom wallahyahfzhak! Jazkumullah khairan jaza’. Kita kembali bersama Mazidul Akmal Sidek di Seri Pentas, Silakan Mazidul…..tuuuuuuuuttttttttt…………..

Advertisements

~ by syahidd on 27 November, 2008.

7 Responses to “Wedding Cards Design”

  1. Salam.

    Cantik design… memang berbakat jadi designer… Bahasa Bumi pun dapat banyak pujian.

    ~Design ke5 tu nampak macam berkenan je… eheh 😀

  2. cantik nya kad sampai tak tau nak vote yg mane satu..cantiknya blog…bolehlah turunkan ilmu kat akak barang sedikit ye!
    p/s:bila nak wat kad utk diri sendiri..hehe(Kak chendana)

  3. berbakat lah nak jadi designer.yang pertma tu okey…

  4. erm..ni sumer hasil tgn ko ke??..

    nnti aku nk kawen..aku lantik ko jd card designer aku yer..free bole??hehehe

  5. bgga tol dapat mmber dunia akhirat camni..btw, shidan aku da upload gmba abg n my future sis in law..so ko amek kt private photo aku dlm fster tu ek..dia ckp xyah letk gmba pun xpe..
    n i wud like to recommend u a few concept..y dunt u try a futuristic, organic, cubic n wats so on to b ur concept for d coming design..

    p/s:sori, over sket..besela dak scienceart memang camni
    mgenali dunia kami?
    jemput ke blog sains seni dan falsafah…

  6. Salam alaikum…apa khabar? lama takdengar khabar. hihi. Semoga sehat dan berjaya dalam peperiksaan.

    Card ni yang cantik adalah antara design 1 dan design 5. Kalau kawan tu seorang lelaki maka antara dua ini bersesuaian. Yang no 5 tu sesuai sangat tapi kewujudan bunga berwarna kuning tu seakan mencacatkan sekelumit. Mungkin ada lagi bahan lain yang lebih sesuai untuk menggantikan bunga itu. Tapi kalau design pertama tu rasanya perfect. Walaupun warnanya kurang sesuai untuk seorang lelaki, namun kehadiran keris di sana mematikan segala ketidakselesaan. Cantik! syorkan abang dia tu amik yang pertama! pasti orang akan frame card tu sampai cucu lapan keturunan.ahha~

    Design ketiga tu lawa juga cuma sesuai untuk hari ulang tahun perkahwinan atau apa-apa yang bersangkut paut dengan kekasih-kekasih gitu.ahha~

    Abg kawin nanti nak tempah khas jugaklah dari designer hebat ni. hihi

    Salam buat yang lain ya!

  7. Salam…

    Ya, sudah terima keahliannya. Maaf, lambat approve.

    Paling utama, sila pastikan anda telahpun turut menghantar borang
    keahlian GKLN bagi memastikan anda menjadi ahli GKLN yang sah!
    Dapatkan borangnya di sini:

    http://groups. yahoo.com/group/karyawanlu arnegara/files/

    Untuk menyemak samada anda telah menjadi ahli atau belum sila ke link ini:

    http://groups. yahoo.com/group/karyawanluarnegara/database

    Selamat menulis…
    Jangan lupa sertai sayembara puisi Islami… tarikh tutup 20Dis ini!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: