Hamster? Tikus? Cencorot?

Asslmkm wth. Ini bukan kisah rumah aku (guna aku lebih manja kan? hohohoho..) ada tikus atau tikus cuba mencuri roti keras 4 hari lepas atas rak kat dapur. Semalam, junior aku, Syariff, bawak balik Hamster kat rumah. Dia beli di Souq Qadim(Pasar Lama), Rabat. 2 ekor. Seekor jantan dan seekor lagi gadis. Sang jantan dinamakan, Irfan Khusyairi bin Abdul Razak(Miki) dan sang gadis bernama Dia Amira binti Syuaib(Mini) Dia nak biarkan 2 ekor hamster tersebut melakukan jima’ hubungan badan agar zuriat diorang banyak. Aku mula-mula rasa sarat kepala, tapi bila tikus comel itu memandang tepat mata aku, kaki aku lemah. Kalo gadis yang gedik, tentu aku akan menjerit kegedikan, Comelnyeee!!!………Tapi sebagai seorang senior yang macho serta berkaliber juga merangkap abang yang berada di tahun tiga, aku hanya berkata, “jaga elok-elok, kalau terlepas maut hamster tuh!” Dengan muka yang garang ala² komanda yang 14 tahun duduk hutan tak keluar², aku pun berlalu pergi dengan penuh kacaknya. Dalam hati aku, kalau hamster tu terlepas, siap la hamster tu aku cium². Miamiamiamia..

Nasib baik cute

Nasib baik cute

hishh..tolong la jangan pandang aku camtuh!

hishh..tolong la jangan pandang aku camtuh!

p/s : Di Sebalik Bayang kat Tv9 best jugak. Ada pengajaran. Tapi episode 6 belum keluar.

Advertisements

~ by syahidd on 23 November, 2008.

2 Responses to “Hamster? Tikus? Cencorot?”

  1. ko mengingatkan aku kt tikus yg branak pinak kt umah aku..tiap kali nk tdo je, dia usha2 aku..eee..geli ai >wat suare asri ek..
    hehehe..npe siap ade bin n binti lagi??
    mne la korg mnasabkan mnatang tu ek? putus kot dia punye waris..

  2. shidan..salam …wei,aku bru jer wat blog..hahahah
    ketingglan 10 thun keblkg..itupun halim yg tlg..
    lawatlah.http://www.asrinarrator.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: